søndag 30. september 2012

Jaktkort til dame

 Ei på jobben har bestilt et jaktkort til sin søster. Det blei litt utfordrende å lage det feminint. Men dette resultatet blei eg veldig fornøyd med. Har embossa et hjortestempel ifra NSS, i mørk gull, blei veldig blasst på bildet, men i virkeligheten ser det gyllen brunt ut. Grattulerer med dagen er også embossa nede til venstre. Har blonde rundt hele kortet og organsabånd med en hjorte scarms i. Har spraya glimmer mist på ostekluten for å få den i rett farge, og så blir den litt meir fast i fisken. Underst er det en kakeserviet. Kanten som stikker opp på toppen er den øverste delen av taggen som er oppi kortet. Den kommer ifra Nelly Snellen.
 Bak viser det fine arket bedre, har hatt det liggende i over to år, så det var jammen på tide å klippe litt idet. Men blir liksom bare til at noen ark er så fine at de skal sparest til den rette anledningen.
 Her er taggen, har skrive plass på framsiden, og pynteark motiv på baksiden.
Med dette taggkortet så prøver eg meg på denne utfordringen:

North Star Stamps: Jakt eller fiske

6 kommentarer:

 1. Flott kort da. Spennende bruk av det stempelet. Skal skrive meg det bak øre, har jo det sjøl:) Og så må eg igjen si kor imponert eg e øve at du klare å finna sånne lekre ark da.

  SvarSlett
 2. Det ble lekkert også!
  Takk for at du ble med med nok et kort!!

  SvarSlett
 3. Lekkert kort,så nydeligt med gull embossinga.
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 4. kjempe flott!!
  du er jo så kreativ!!

  SvarSlett
 5. Flotte bidrag du har levert!
  Takk for at u deltar i utfordringen!

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kort:) Likte arket, og den skjønne charmsen du har brukt. Fint med gull embrossing:)
  Klem

  SvarSlett