torsdag 31. oktober 2013

Pyntet fyrstikkeske og tagg

 I helga var eg på et knall kjekt, inspirerende og produktivt Scrap4fun treff her i Haugesund. På pulten låg det en fyrstikkeske, og utfordringen var og pynte den, og en matchende tagg eller et kort til. Her kommer mitt bidrag. Mønsterarket er ifra Pion, en gammel rest. Med en nydelig grønn farge. Snøfnugg og granbar er MS puncher. Bilde er ifra et jule klippe ark.
 Her er taggen min. Har vist glemt å ha bånd i denne.
Å her er begge to.

onsdag 30. oktober 2013

Min svigerinne fyller år :)

I dag fyller min svigerinne år. Har igjen pyntet en toffefee eske. Har fått heilt dilla på det for tiden. Men synes de er enkle å pynte og har en fin form. Har igjen brukt pion ark, å de er jo så fine iseg selv, at pynt nesten er unødvendig. Har en engle sharms i sløyfa, en metall sommerfugel med halvperler ifra K&G. Sjokolade stempelet fikk eg låne av June, formen er ifra Spellbinders, og det er osteklut som er under.

fredag 25. oktober 2013

Sjokolade

Nå lurer dere vel på om eg ikkje kan lage noe aent en toffefe esker :) Men her er nå altså en til. Helt minimalistisk og "clean and simple" bare noen halv perler til pynt.

onsdag 23. oktober 2013

Jul nr. 4

Dette kortet er og lagd på samme måte som de forrige kortene. Teksten er ifra et rubb on ark som eg vant i en blogg candy en gang. Men det var ikkje enkelt å få det fint til, så dette er egentlig baksida, for når eg skulle ta bort folien, så hang fargen på mønster arket igjen i limet, å da blei det jo kvite striper i arket, ikkje fint :( så nå vett eg det. Så på denne klipte eg godt rundt teksten, og vips så blei det fint :)

 Å de har begynt å selge pepperkaker i butikkene, jippi, får litt mer jule stemning når det lukter pepperkaker, nammmm

tirsdag 22. oktober 2013

nr 3.

Dette kortet lagde eg i helga, da eg var på et koselig scrappe besøk hio Gro. Fremdeles samme kartong og mønster ark som de andre kortene. Her har eg brukt Spellbinders Dies til julestjerna, og grønt organsa bånd under og en papp oval med god jul, på kjøpt på Scrappekjelleren. I midten har eg litt gull glitter, som klinte seg utover hele blomsten, og på baksiden av neste kort . . . . . . .  Ikkje lurt å pakke sammen før ting har tørka :(

mandag 21. oktober 2013

En koselig snømann

Her kommer neste enkle kort. Har bare brukt mønster arket her, var jo så fint i seg selv. Har stemplet rett på arket, noe eg synes er skikkelig skummelt. Men det gikk jo fint. Snø krystallene er en punch ifra MS. Dette er vel et "clean and simplel" kort?

søndag 20. oktober 2013

Årets første julekort

Har lagd noen helt enkle og "lette" julekort som skal sendes i posten. Formen i dag er heller laber, rusk i halsen og kald i kroppen. Så da passer det godt å få blogge litt :) Bilde blei uklart, men orker ikkje gå å ta et bilde til, så da blei det på denne måten. Bilde kommer ifra et klippe ark, og er kjempe koselig og julete. Husker ikkje hvor mønster arket er ifra, men det er det samme på resten av kortene, har bare byttet på hvilken side eg har brukt. Under julestjerna har eg brukt en MS punch til granbaren. Tekst stempelet er ifra NNS, som eg var så heldig å få låne av Synnøve.

fredag 18. oktober 2013

En liten oppmerksomhet på bursdagen.

Har pyntet denne sjokolade esken i samme stil, og med samme Pion ark, som de to forrige. Mye klipping men fint resultat :)

torsdag 17. oktober 2013

Pyntet sjokolade eske.

Min venninne som fyller 35 i dag, er frisør og strikker en del. Så derfor blei det Pion sine ark, og klippeark på denne og. Syns sjøl at det blei stiligt med blonde på snella med nåler i. Å saks scarmsen kunne jo ikkje passet bedre.

lørdag 12. oktober 2013

Farmor 80 år.

I dag fyller farmor 80 år. Hun driver alltid med håndarbeide, så da passer jo Pions ark perfekt. Har pynta ei eske med toffefee. Farmor liker blått, å da blir kortet enkelt å lage. Har prøvd å få med mange detaljer, men er ikkje så god på sånt egentlig.

fredag 4. oktober 2013

16 år

 Av og til så blir det liksom sånn at når ein skal lage til sine nærmeste så vil ein at det skal bli så mye finere og flottere enn de andre kortene eg lager. Men så blir det isteden for mye enklere å så lite staselig og under så stort tids press, at det er jo et under at de får kort idet hele tatt :) Dette er et sånnt kort. Ideene i mitt hode var ikkje heilt forenelige med virkeligheten, dessverre. Så her har eg tapet metall tape på TH grunge board tall, og puttet de i en pregematte i cuttle buggen. Effekten var jo kul. Men fikk ikkje til å kombinere desse talla med noenting aent, så da blei det virkelig enkelt. Men for aldel, gutten var super fornøyd han, å det er vel viktigest.
Inni har eg brukt samme stempler som forrige kort, og så har eg prega arket etter på. Et virkeligt enkelt kort.

onsdag 2. oktober 2013

Ungdoms kort

 Har kjøpt denne stempel plata ifra Kort og Godt, syns den passer bra til ungdommer/ungemenn. Mønster arket, er en gammel rest eg hadde liggende, husker ikkje merket, desverre, for det var jo så kult. Et skikkeligt "clean and simple" kort ifra meg her, Ingen pynt.
 Inni har eg lagd en pengelomme, med en MS punch kant øverst, som eg fikk låne av Gro. Teksten er ifra samme stempel plate.
Å på baksiden er resten av mønster papiret, med mitt personlige stempel. Å vips så var mønster ark resten oppbrukt. Skulle egentlig ha brukt litt mer rester, isteden for å kjøpe nye ting hele tiden :)

Hobbygarasjens utfordring: alt er lov