mandag 31. oktober 2011

Grønt jule kort

Motivet er fargelagt med promakers, har brukt kakeserviet og osteklut under motivet. Blonde og noen blomster.

søndag 30. oktober 2011

Brunt bursdagskort

 Når eg såg dette stempelet viste eg med en gang at det skulle eg bruke til min svigerinnes bursdag. Har lagd et brette kort eg såg i et blad.
 Har overgått meg sjøl med blonder,, sløyfer og blomster på dette kortet, det er til og med glitter på såpe bobblene i badekaret. Har og spraya kortet med glimmer mist.
 Kreativiteten glimra med sitt fravær når eg kom til innsida.
Med dette kortet prøver eg meg på Sukkersøtt sin utfordering : Blonder, blomster, glitter og charms

søndag 23. oktober 2011

Dagens julekort :)

  Dette stempelet såg eg på Scrappekjelleren, men syntes det var altfor stort. Men så en dag fekk eg plutselig besøk av to andre scrappere, og hun ene hadde med seg dette, eg fortalte fortsatt at det stempelet er for stor, er jo ikkje plass til verken pynt eller andre ting sa eg. Men hu hadde ein ide om å embosse det på hele kortet, jammen godt at vi tenker forskjellig, for dette blei jo bare nydelig :)
Med så flott forside så blei baksida helt enkel.

lørdag 22. oktober 2011

Juletrekort

 Syns det kvite kortet lengre nede var så fint så eg ville lage flere, men nå med farger :) Her med juletre charms i sløyfa.
 Her med snøkrystall.
Baksiden, er enkle 4x6 kort desse og.

fredag 21. oktober 2011

Brunt julekort

 Har lånt dette stempelet, og det er bare helt nydeligt. Har stemplet med Walnut Stain syntes det blei så fint i brunt :)
 Denne diesen er så skjelden i bruk så det må dokumenteres når det skjer ;)
Baksiden er lagd av restene og en svirl.
StampArtic : Julekort uten fargene rødt, grønt og blått

onsdag 19. oktober 2011

LO nr. 3

 I dag har eg prøvd meg på ein LO igjen. Dette er jammen ikkje så lett, her blir det mye prøving og feiling. Men er faktisk fornøyd med resultatet i dag :)
 Har bildene i filmstriper ifra Panduro, og mine vakre :) hjemmelagde skyer oppe til høyre. Har brukt Promaker tusj til å streke opp inni de.
 Å mine flotte (ha ha) Bølger.



tirsdag 18. oktober 2011

Kommode kort igjen . . .

 Camilla på Scrappe kjelleren har spurt om eg kan lage et kommode kort som kan stå i butikken, Klart at eg kunne det :) (men er en smule lei av kommodekort nå) Har brukt reste papir fra Maja design. Kjolen er klippet ut og sprayet med glimmer mist, old lace.
Inni er det plass til en hilsen og eventuell penge gave under "mage" belte. Prøver meg på Sukkersøtt sin utfordring : Brette teknikker.

mandag 17. oktober 2011

Brette kort

 Kjøpte masse nye og kjempe fine Jule ark ifra Pion, men klarte ikkje å kløppe i de, så da rota eg heller fram noen gamle rester fra i fjord og spedde litt på med snøkrystall arket. På dette kortet blei det ein blå nisse :)
Her er hele kortet utslått. Prøver meg på sukkersøtt sin utfordring bretteteknikker.

Blått julekort

 I Går satt eg og fargela mange mange stempel trykk, og når eg var komt til dette var eg litt lei av røde nyanser, så her blei det alternative jule farger :) Dette trykket har eg fått av ei god veninne. Greit å bytte litt for å få litt variasjon. Trykket var så pass stort at det blei vanskeligt å pynte kortet. Er liksom ikkje heilt fornøyd med den blomsten nede til høyre, men uten blei det for tomt. Prøvde med sløyfe, men de tok for stor plass. kan jo vær eg får en god ide før det blir levert :)
 Inni har eg bare denne ifra Marianne Design. Tekstene er ifra Storyteller.

søndag 16. oktober 2011

kvitt jule kort

 Enda et av mine 4x6 enkle jule kort. Enklere å sende i posten. Har fått denne juletre diesen fra Nelli snellen, av min svigerinne, så den måtte jo brukes med en gang :) Har kun kvit kartong med litt gull sverting, halvperler og bjelle ifra kort og godt, teksten ifra stempelglede. Farge glad som eg er , så var det uvant å lage et kort uten farger. Men jammen blei det fint og delikat resultat.
Med dette kortet så prøver eg meg på desse utfordringene :
Annonyme Scrappere : Fargen Hvit
StampArtic : Ikke fargene rød. grønn og blå

lørdag 15. oktober 2011

Liten handletur

 Har vært en liten tur på Scrappe kjelleren for på fyll i dag. Trengte mer kartong, jule ark og jule charms.
 Sløyfe posen var og ganske slunken, eller det mangla jaffal noen farger :)
På to av de står det god jul, dei måtte få bli med meg him ;)

Kommode kort igjen, bestilling

 Her har eg brukt blå fløyels brads til knapper og gull pynt i skuffene, må jo forandre litt på kortene.

fredag 14. oktober 2011

Dagens produksjon

 Ja her komme dagens produksjon :)
 Klippe bildene er ifra Pion.


 Noen av baksidene ser sånn ut.

torsdag 13. oktober 2011

Høst ferie hos mamma med julekort produksjon :)

 Er påhøstferie hos mamma, og lager julekort til henne. Hu liker engler og jorsfarger.




Eg har ikkje masseproduser, men lagd alle forskjellige. Alle er 4x6 og enkle slik at mamma får de oppi en vanlig konvolutt. Jammen kjekt med scrappeferie, mamma strikker, gutten tuttler med pc og pappa er ute og jobber. God arbeids fordeling :)

onsdag 12. oktober 2011

Grønt julekort

 Dette stempelet har eg lånt av ei god veninne. Har farga med promakers, og er fornøyd med resultatet, dette er mye kjekkere enn med maling. Lagde kortet grønt for eg fant liksom ingen røde ark som matsjet nissen min. Har både rufsa og sverta kantene.
Lagde baksiden ganske lik forsiden. Har lagd kortet etter en skisse eg fant hos Papirdokkene, og blir med på deres utfordring.

Kassabil løp

 Har prøvd meg på en LO igjen, tuttla litt her, endte med at eg tok av all pynten, å så blei eg fornøyd. (jaffal meir fornøy enn når alt var på).
Brukte ei skisse eg fant på Skissedilla som mal, lettere å ha ein oppskrift :)
Skissedilla : skisse

Min nye scrappekrok

 Planen var å reise på hyttetur i ferien, men siden det kom snø å bilen min ikkje hadde vintersko på, så blei det hjemme ferie isteden for. Å da bestemte eg meg for å få lagd den scrappe kroken eg hadde tenkt på, så slipper familien min å klage på papir rot på spisebordet hver gang vi skal spise.
 Pulten har vinkel, som kan dras laaangt ut, viss eg får scrappe besøk :)
 Det eneste eg har kjøpt til nå er dette lysrøret med stikk kontakter i. Resten er ting som eg vel egentlig ville kaste i konteineren når vi flytta. Men har en mann som samler på alt, og denne gangen hadde han vel rett og.
 Hyllene er ifra min mormor dreiv hobbybutikk, å det er lenge siden, men de virker jo.
Posene mine er fylt med blomster, sortert etter farge, bling og sløyfer og blonder. Hengt opp på ei gammel kirstang (som fulgte med huset) med gardin ringer som fulgte med den nye stanga på soverommet. Så her er det skikkelig gjenbruk :) Så nå er det bare til å følge med videre om det blir noen produksjon.