onsdag 23. april 2014

Bestilligs konfirmasjons kort

 Har fått bestilling til en frilufts gutt, som skyter med luftgevær. Da passet desse stemplene fint. Har blogget på jobb, så her var det ingen program for å skjære bildene. Så bildene er litt store :)
 Inni er det pengelomme og visdomsord.

tirsdag 15. april 2014

Konfirmasjonskort

 Dette kortet blei og lagd på treffet på Scrappekjelleren. Bestillingskort til en som elsket film. Her hadde eg ein god ide, men er usikker på om den gode ideen egentlig var så god. Har brukt forskjellige diser og en TH filmstripe. Arkene er papirdesign. Stempelet er K&G.
 Pengelomme med MS punch kant.
 Var ikkje lett å finne et stempel som passet inni denne stjerna, men hadde nå et.
Baksiden, ser nesten ikkje stempelet på bilde, men det syns i virkeligheten.

søndag 13. april 2014

Konfirmasjons kort til en fotball spiller

 Dette kortet lagde eg på butikk treff på Scrappekjelleren. Er koselig og praktisk å scrappe i butikken, lett å få tak i saker du har glemt hjemme, eller kjøpe ting du ikkje viste at du trengte :)
 Pengelomme må til, kanten er MS punch.
 Og et skrivefelt med en hilsen.

fredag 11. april 2014

Herre kort etter skisse

 Ennå et kort eg lagde på Scrap4fun, fekk jammen lagd mange kort da. Dette er et bestillings kort til en telefon frelst mann, så da passa det fint at eg hadde fått denne telefonen i julekalenderen i fjord. Har sverta den i blått for å matche kortet. Punchen er MS, ellers så er det knapper, pebbels med 50 inni og ark ifra pion.
 Tekst stempelet er ifra NSS.


onsdag 9. april 2014

Kort til en liten prins :)

 Heer er det dårlig bilde kvaliteet, for desse blei tatt om kvelden. dette kortet var det siste eg lagde på Scrap4fun treffet, og var til en liten fin prins. Har brukt forskjellige blomster og en sommerfugel til pynt. Motivet i midten er et stempel ifra K&G som bare festet oppe og nede med usynlig tråd, slik at det kan snurres.
 Her er den andre sida fremme, det er teksten da lykkeliten kom til verden, den synes eg er såå fin.
Kortet har ei lomme til de små strikke vottene som eg strikka. Tekst stempelet er på samme plate som motivet på forsiden av kortet.

mandag 7. april 2014

Rosa jentekort.

 Her har eg brukt mitt favoritt ark. Det strikke mønsteret der er bare så fint, det finnes i blått, grått og som her rosa. Dette kortet er til ei lita jente som blir 1 år. Bilde er ferdig kjøpt, kjekt med ferdig fargelagte motiv.


lørdag 5. april 2014

Herrekort

 Dette kortet lagde eg på scrap4fun treffet etter en skisse. Dette er et bestillingskort til en data mann. Då passte jo desse papirdesign arka bra.



torsdag 3. april 2014

ATC

I dag skal vi bytte ATC igjen, denne gangen var tema vår/påske. He he, så eg er vel ikkje heilt inna for. For her har eg då ei påske ugle :) Disen fikk eg låne av Andrea på Scrap4fun treffet, Jammen var det mye arbeid å få alle de delene i rett farge og antall. Men søte blei de jo.

tirsdag 1. april 2014

Bestilling på konfirmasjonskort





 Fikk bestilling til ei heste jente, Så da fikk eg brukt hestesko sharmen min. Mønster arkene er Pion, roser og knupper er forskjellige størrelser og produsenter. Motivet har eg lånt. Glitteret i håret er platinum sticlets.
 Visdomsord inni, å jammen hadde eg glemt skrivefelt, så det må eg huske før eg leverer det.