søndag 30. mars 2014

Two of a kind kort nr. 2

 Å her er den andre kortet, har snudd sommerfugelarket, og fått striper, bytta farge på kjolen, men ellers likt det forrige.



lørdag 29. mars 2014

Two of a kind utfordring, kort nr. 1

 På Scrap4fun treffet var det en utfordring som hette two of a kind, her er det ene kortet mitt til den utfordringen. Kjoledisen er Sissix, som eg fikk låne av ei venninne. Arkene er papirdesign. Har fått en del bestillinger på konfirmasjonskort, så da passet det fint.
 Visdomsord må til.
 Her er det pengelomme, denne sommerfuggel disen er eg bare så fornøyd med, min nye favoritt.
Reste bakside.

torsdag 27. mars 2014

Min variant av "kari traa" lua

Har prøvd meg på ei "kari traa" lue. Den var kjekk og rask å strikke, tok bare en kveld. Eg lagde den i litt patriotiske farger :) Oppskriften fant eg på denne bloggen.

mandag 24. mars 2014

Kort til min mormor :)

 Har pynta ein tofefee eske til min mormor som elsker sjokolade og strikking. Papiret er papirdesign, ramme disen er spellbinders, sy disene er x-cut. Tråd holderen er pion, med tråd og nåler i, men de kom vist ikkje med på bilde.
 Her er baksiden.
 Inni ligger et gavekort, med bytur med sjåfør og overnatting. Kjempe stilige strikke stempler, har låt de så husker ikkje produsenten

onsdag 19. mars 2014

Utfordringskort

 I helga var eg på Scrap4fun treff, og koste meg masse. Dette kortet lagde eg på en hurtigscrapp. Me fekk et kaffefilter og 35 minutter på å lage noe. For en hurtig scrapper som meg så går jo det fint :) Fikk låne denne fine kjole disen av ei venninne, og blomster disen er ifra magnolia. Stansa ut i kaffefilter, noe som ikkje var så enkelt, et tynt slitesterkt papir som hoppte ut av disen før eg fikk snudd formene til neste omgang i cuttlebugen. Papiret er Maja. Inni blomstene har eg brads med brunt glitter. Blei veldig fornøyd med dette kortet.

 Inni kortet har eg ei pengelomme. Sommerfugl disen er mitt nyest innkjøp, nydelige.
 Visdomsord passer jo alltid. Må innrømme at eg ikkje rakk alt inni kortet på 35 minutter, så det limte eg på etter på.
Baksiden blei veldig enkel med litt rester.

mandag 17. mars 2014

Bestillingskort til bilfrelst mann

 Her kommer et mannekort som eg er veldig fornøyd med selv. Mønsterarket er papirdesign. Klippebilde er ifra NSS, det er stempelet og. Hyssing i knappene og i taggen. Klistre bokstaver og tall. Stjerne dies ifra x-cut. Den svarteblonden var en del av en premie eg vant på Scrap4fun treffet i helga.
 Her er det ei pengelomme, pyntet med enda et klippe bilde ifra samme ark, som matcher bilde på forsiden.
 Alltid kjekt med morsomme tekster, denne kommer også ifra NNS.
Siden eg fortsatt ikkje har klart å rydde frem stempelet mitt, eller har fått ut fingen og fått bestil meg et nytt, så blir det denne gamle strekkoden min :)

North Star Stamps : Skisse

søndag 16. mars 2014

Bursdagskort

 Her kommer et bursdagskort i grønne Fabscrap ark. Har valgt å ha bretten oppe, slik at det står på bordet. Dette kortet er ikkje til noen, så det er foreløbig uten skrive felt inni.
Denne hjerte shcarmsen her er en av mine favoritter.

tirsdag 11. mars 2014

strikke lue :)

 Denne lua var kjekk å strikke, fant mønsteret på dropsdesign. Denne er strikka i 70% ull og 30% alpakka. Skikkelig varm og god, tiltross for hull mønster. Denne lue er faktisk til meg selv :) alle andre luene mine er "baggy" å får dei derfor ikkje under sykkelhjelmen, men denne passa fint. Litt morsomt å strikke med garn med alpakka hår i når eg har hund, var aldri heilt sikker på om det skulle være sånn eller om det var et innslag av Bonzo :) Prøver meg på utfordringen egenluksus hos Pinnekroken :)

 Ute skinner sola, og tror det er ganske så vindstille og, kanskje eg kan få tatt litt bilder av kort produksjonen min da :)

søndag 9. mars 2014

Bryllupskort på bestilling :)

 Har fått bestilling på et bryllupskort som skal til Nederland. Har brukt stempel ifra K&G, diesen er spellbinders, teksten har eg brukt google translate og printa ut. Roser og knupper er i froskjellige størrelser og produsenter. Har osteklut under hele motivet.  Arkene er ifra Maja, rett å slett nydelige. Å så har eg en hjerte sharms i en organsa sløyfe.
 Inni har eg brukt samme dies, har printa ut teksten her og. Er og et felt til å skrive selv.
Finner fotsatt ikkje stempelet mitt, å nå har eg virkelig leita. Men en QR kode funkel vel likså godt i Nederland ;)

cardandscrap : Bruk dies
Kreative Verden : Tekstil på bidraget

fredag 7. mars 2014

Tidlig ute med konfirmasjonskort :)

 I år er eg tidlig ute med konfirmasjonskortene, håper det varer :). Her har eg brukt litt reste ark ifra papirdesign. Har brukt forskjellige stjerne diser, som passet sammen. Har sprayet ostekluten med grå glimmermist. Har festa en stjerne charm med svart hyssing.
 Visdoms ord må til, pengelomme under. Lånte en punch som er kjøpt i USA. Og plass til en personlig hilsen inni stjerna.
Veldig enkelt bak, finner fortsatt ikkje stempelet mitt, så her har eg rota fram et gammelt, uten blogg adressa på.

Kreativ verden : bruk tekstil
Nordsalten hobbyklubb : tekst som hovedmotiv

tirsdag 4. mars 2014

Votter igjen :)

Fant denne oppskriften for en del årsiden når min svigermor flyttet i leilighet. Så den er nok noen år ja. Er ifra Dale, modellen heter Husflid. Tommelen skulle ikkje ha noe eget mønster, det syntes eg var litt kjedelig, så eg strikka inn ei jente. Mønsteret hadde ingen lange ensfargede partier, å det var vel det eneste positive, for dette mønsteret var helt umulig å huske, måtte nistirre på mønsteret hele tiden. Så detter blir nok første og siste votte paret i dette mønsteret.

lørdag 1. mars 2014

Dåps eske

 I dag er det barnedåp for mitt nyeste tantebarn. Disen og stempelet på lokket har eg lånt. Skal gi sølvskei, så derfor passte det ekstra godt med ei pynte skjei på lokket. Rosene er et sammensurium av størrelser, farger og produsenter, er da det blir finest synes eg.
 Rundt kanten har eg ei blonde med sløyfebånd i. Har favoritt papiret mitt med strikke mønster på sidene.
Oppi esken har eg de nye dåps stemplene til Kort og godt. Veldig fine.

Hobbygaragen : Baby eller Barn

Tri fold dåpskort

 Sønnen min skal være fadder, så da måtte han jo ha eget kort. Syns desse trifold korta gjere seg så godt på pressang bordet, så derfor blei det det igjen :). Arkene er ifra papirdesign, har brukt sølvtape på ei spellbinders ramme. Bokstavene er TH dies. Her er kortet oppslått.
Å her er kortet når det er sammen slått. Enkelt og reint, heilt min stil :)