tirsdag 30. april 2013

trifold konfirmasjonskort

 Her har eg lagd et restekort, av dei flotte papirdesign arka. Har og lagd den samme ramma her, bare på høykant. Har pynta med forskjellige roser og knupper. Klippe bilde er ifra Pion.
Her er kortet utslått, dette kortet blei og laga på scrappekjelleren sin scrappe kveld.

søndag 28. april 2013

Konfirmasjons kort til nabogutten

 Her kommer et kort eg har lagd til nabo gutten som skal konfirmeres i dag. Lagde det for en stund siden, men fant det ikkje igjen når eg skulle blogge det :) Men etter en liten (3timer) opprydning så kom det til syne igjen, ilag med en del andre ting det var lenge siden eg hadde sett, eller rett å slett glemt ut at eg hadde :) :) :)
Har klippet ut stjerne raden ifra papiret, det er bare limt i endene og fungerer og som pengelomme.

fredag 26. april 2013

Bidrag til en ny utfordrings blogg

 Har fått bestilling på et konfirmasjonskort til ei jente. Har bruk noen nydelige ark ifra Papirdesign, og min nye spellbinder dies. Blir skikkeligt lekkert med metall tapen på. Blomstene er ifra forskjellige produsenter. Dette kortet lagde eg på scrappe kvelden til scrappe kjelleren i går, koselig å scrappe sammen med andre.
 Alle konfirmasjonskort må jo ha noen visdoms ord. Har brukt den samme ramma inni kortet og.
Å her er det plass til en personlig hilsen.

Hobbygaragen har startet opp en ny utfordringsblogg, denne gangen er det et bilde til innspirasjon. Fargene på bilde var blått og litt brunt, så eg har latt meg innspirere av fargene.

Hobbygaragen : bilde i blått og brunt til innspirasjon

onsdag 24. april 2013

Konfirmasjons kort

Fikk en bestilling på et konfirmasjons kort. Synes sjøl at kortet blei fint :) Alltid viktig å skryte litt av seg sjøl. Arket har eg vunne i en blogg candy, blomstene er ifra forskjellige produsenter.
 Her er det penge lomme under visdoms ordet.
 Plass til en personlig hilsen.
Baksiden er i samme stil som resten.

fredag 5. april 2013

Har kjøpt meg album til ATC kortene mine.

 Har kjøpt meg fotball kort perm, til ATC kortene mine. I dag har eg lagd ny utside med Maja ark. Blei helt uten pynt, men det kan jo komme litt mer etter hvert :)
 Her er bildet av den første siden der temaet er jul.
Bak har eg bare skjært arket i rett størrelse. Satser på at eg får lyst til å pynte lit mer senere, akuratt nå så ville eg bare få vekk fotball bildene :)