onsdag 27. mars 2013

Bursdagskort til Henriette

 Min gode scrappe veninne Henriette fyller år i dag. Har lagd et vintage kort til en forandring. Arkene eg har brukt er ifra Pion, det er klippe bildet og. Har to forskjellige blonder, organza bånd med ugle sharms. Det er både kakeserviet og oste klut under bilde, blomstene kommer ifra forskjellige produsenter.
 Har stemplet rett på litt reste ark. Stempelet er ifra NSS.
 På innsiden har eg glemt det hvite arket bak mønster arket........ men det var det sikkert ingen som merka før eg ga beskjed :)
Og en enkel bakside, kortet er brettet på toppen, slik at det står bedre.

God Påske :)

lørdag 23. mars 2013

Hipp Hurra for mormor så har bursdag i dag :)

 Her har eg lagd et reste kort. Har sett et lignende kort i et trykk, men har ikkje bladet selv, så er usikker på hvor likt det egentlig er.
 Har brukt forskjellige reste ark, TH sin beslag dice, forskjellige roser og knupper, kanten rundt er min nye MS punch.
 Stempelet er ifra NSS, dette er bak på taggen.
 Baksiden fikk siste rest av papiret med blomster.
Mormor elsker å strikke, så hun får denne kurven full med garn og to strikke pinne til pynt. Så får dere alle ha en god påske, her er det strålende sol, så eg skal prøve å oppsøke litt snø etter selskapet i dag.

tirsdag 19. mars 2013

Trifold igjen :)

 På dette kortet har eg lagd sølv ramme. Tapet metall tape ifra Biltema på et kopi ark, stamset ut formen. Malte over med svart akryl maling, og gnei av med tørkepapir. Skikkelig kul effekt.
Her er det og klippe bilde ifra K&G, tror jammen eg må kjøpe enda et ark :)

søndag 17. mars 2013

Rosa trifold

 Etter at eg hadde med meg et lignende kort på jobb, så fikk eg to til bestillinger. Å det er jo alltid koselig. Dette har eg brukt MS punch rundt klippebilde ifra K&G, arkene er rester :) Godt å få brukt opp noen av dei og.
Sånn ser det ut når det er slått sammen :) Nydeligt bilde.

fredag 15. mars 2013

Tagg kort nr. 2

 Her er det enda et taggkort, er to stk som fyller 30 på jobb. Dette nydelige aarket ifra Papirdesign falt eg helt for. Har pynta enkelt med fuggel på grein ifra Marianne Design, lånt av Inger Marie. Og gjerde disen ifra Spellbinders. Blei liksom så enkelt og fint.
Her er taggen, kanten øverst er en dies ifra Nelly Snellen, og det er rundingen og.

onsdag 13. mars 2013

Tagg kort til en kollega

 Dette kortet er til ei kjekk jente på jobb som blir 30. Teksten er ifra KH, og stemplet på ei form ifra Marianne Design, en av mine favoritter. Svirlen er i samme settet, og litt osteklut under. Enkelt og fint, sånn så eg likar det :)
Her er taggen med plass til en hilsen.

mandag 11. mars 2013

Herre kort

Her er et herrekort som eg lagde på Scrap4fun treffet, utfordringen var å lage i fargene sort og hvit. Manne stempelet er ifra Kort og Godt, lånt av Camilla. Ostekluten under er sprayet med grå glimmermist, det gir så kul effekt, og ostekluten blir mye stivere etter på, passer bedre på herre kort. Dette er et tagg kort med tagg oppi. Arket har eg vunne i en blogg candy.

lørdag 9. mars 2013

Et enkelt kort

Her er et enkelt bursdagskort som eg lagde i januar, har bare glemt det ut. Arket er nydeligt så da lot eg det være hele pynten. Fanen er en spellbinders dies eg fikk låne av Synnøve.

torsdag 7. mars 2013

Dagens ATC bytte

Denne måneden er temaet steam punk, og det er eg som har valgt tema. Har spraya glatt kartong med brun glimmermist, har så brukt tannhjul ifra TH som sjablonger og sprayet med grå glimmermist. Så var bakgrunnen ferdig. Har gjort det samme med blonden som er stiftet på med stifteaskin. Klokken er et stempel ifra KH, med en pebbels på. Har brukt smykke kjede på klokka. Ellers så har eg igrunnen limp på litt av hvert av det eg fant i metall som var lite nok. Det er en av utfordringene med ATC, å få det smått nok.

onsdag 6. mars 2013

Årets første konfirmasjonskort




 Dette kortet er laget av Kort og Godts nye ark. Hare bare spritet opp med litt lilla kartong for å få litt farge. Kortet har eg vel liftet av Camilla på Scrappekjelleren. Men eg har lagt til litt ekstra. Bla dette knall tøffe gjerde ifra Spellbinders. Eg har hatt på Glossy Acssent for å få rett effekt. Punchen rundt motivet er min nykjøpte MS punch. Dette kortet blei og lagd på Scrap4fun treffet, utfordringen var tre på rad, her er det perler, pebbels og punch.
 Visdoms ord må alltid til, veldig greit når det er ferdigstemplet, og bare til å klippe ut.
 Her skal det bli en hilsen til konfirmanten, kjempe kult når arket er ferdig "scrappet" med murstein stempel.
Baksiden med mit personlige stempel, som eg har lett etter i lengre tider, å det låg jo bare bak den punhen som lager avrundede hjørner. Ja ja, nå er den jaffal funnet, å har forsåvidt fått den plassen som fast plass, så viss det forsvinner igjen, så skal eg bare inn her å les hvor det er.  ;)

mandag 4. mars 2013

Tag laget på utfordring

På Scrap4fun treffet fikk vi utdelt denne taggen, mønsterarket og den blomsten som nå er turkis. Utfordringen og materialet kom ifra Hobbygaragen, vi skulle lage noe med det som blei delt ut, og det ble trekt ut en tilfeldig vinner. Eg begynte nokså søtt med å lage en blonde rosett som eg festet en pebbels oppå. Pebbelsen lagde eg av mønsterarket, det var to delfiner nede i hjørnet. Blomsten vi fikk var hvit, så den spraya eg med glimmer mist, det gjorde eg med rose knuppene og, for at fargen skulle passe bedre. Har litt sånn brun "netting" under, og en brun blomst. Så forsvant det søte og eg skreiv grattis med dagen med dymo tape :) Men er alikevel veldig fornøyd med taggen min eg.

lørdag 2. mars 2013

ATC Rosa og bling

Her er to av ATCene som eg lagde til utfordringen rosa og bling, som var februar sin utfordring. Har brukt tre diesen til Lea`bilities, den er bare så fin.