søndag 30. september 2012

Jaktkort til dame

 Ei på jobben har bestilt et jaktkort til sin søster. Det blei litt utfordrende å lage det feminint. Men dette resultatet blei eg veldig fornøyd med. Har embossa et hjortestempel ifra NSS, i mørk gull, blei veldig blasst på bildet, men i virkeligheten ser det gyllen brunt ut. Grattulerer med dagen er også embossa nede til venstre. Har blonde rundt hele kortet og organsabånd med en hjorte scarms i. Har spraya glimmer mist på ostekluten for å få den i rett farge, og så blir den litt meir fast i fisken. Underst er det en kakeserviet. Kanten som stikker opp på toppen er den øverste delen av taggen som er oppi kortet. Den kommer ifra Nelly Snellen.
 Bak viser det fine arket bedre, har hatt det liggende i over to år, så det var jammen på tide å klippe litt idet. Men blir liksom bare til at noen ark er så fine at de skal sparest til den rette anledningen.
 Her er taggen, har skrive plass på framsiden, og pynteark motiv på baksiden.
Med dette taggkortet så prøver eg meg på denne utfordringen:

North Star Stamps: Jakt eller fiske

lørdag 29. september 2012

Fiskekort

 Her har eg lagd et kult kort som eg har hentet ideen ifra Inger Marie. Dette er og et av de kortene som min farmor skal få til bursdagen sin.
 Forsiden, med stempel ifra NSS. Hampetau og fiske charms. Kulelenka er ifra TimH.
 Dette NSS stempelet er embossa.
 Skriveplass i midten av kortet.
 Ennå ett motiv ifra NSS som er embossa.
 Og en sjønn fiskegutt til sist.
Mitt personlige stempel på baksiden.

Nort Star Stamps : Jakt / fiske kort

torsdag 27. september 2012

Jakt kort

 Har laget et reste kort, Har tenkt å gi Farmoren min en boks med mange småkort oppi til bursdagen. Så her er det første av dei. templene er i fra NSS, hjorte figurene er en marianne dies.
 Enda et stempel ifra NSS, har kjøpt heile plata, alle var jo så fine :)
 Skrive plass.
Å selvfølgeslig mitt personlige stempel.

North Star Stamps: Jakt eller fiske

søndag 23. september 2012

Å så årets siste konfirmasjonskort.

 Dette er et kort eg lagde for min mormor, men å lage så mange kort til samme konfirmant var ikkje så enkelt på slutten, er jo greit at dei ikkje er like. Så dette blei et klokke kort, er egentlig veldig fornøyd med dette.


fredag 21. september 2012

Konfirmasjonskort til en blivende snekker

 Dette kortet lagde eg til sønnen til ei scrappevenninne, han har vist planer om å bli snekker, s da passte dette arket og bradsene godt. Dette er ett av kortene som blei lagd de eg var sjuk, så det er veldig enkelt, men så dei seie på reklamen : det enkle er ofte det beste ;)


torsdag 20. september 2012

Gutte konfirmasjonskort, lommebok

 Her er enda et av konfirmasjonskortene eg lagde. Det kommer fler. Har gått i surr hvem av dem så er blogga og ikkje, så her må det litt sortering til :) Har embossa tekstene på med svart.


onsdag 19. september 2012

Enda ett av konfirmasjonskortene

 Dette kortet er jo likt det lengre nede på siden, bare litt speilvente farger. Dette kortet fikk dattera til ei kolega.


mandag 17. september 2012

Pop up card

 Denne formem for kort har eg hatt lyst til å prøve lenge, men det er det å finne oppskrift når innspirasjonen er der, å det fant eg for ikkje så lengesiden. Dette kortet lagde eg til sønnen at noen venner av oss som også blei konfirmert i går. Arket er ifra papirdesign, og lenka ifra TimH.
 Her ser dere kortet når taggen er dratt ut, og motivet har reist seg slik at teksten under kommer fram.
Bilde ifra siden, kjempe kjekk teknikk, men litt vanskelig å pynte når det var til gutt. Her er oppskriften eg har brukt.

Kortomania : bretteteknikk

lørdag 15. september 2012

Sølves konfirmasjonskort :)

 Her er Sølvesk kort, scrappet i siste liten, med restepapir ifra papirdesign. Har brukt TimH dies, metall hjerter, og tagg med skinnsnor mer slips og vei skilt, som viser vei til lykke, penger visdom. Motivet er fargelagt med promakers.
 Her er taggen.
 Inni kortet er det en pengelomme, og noen visdomsord.
Fant ikkje det personlige stempelet mitt i dag (noen har glemt å rydde på scrappepulten) men det var jo likså lurt å ha hånlaget av mamma ;) Har også finn to feil på denne siden, men det er det jo ingen så ser så lenge eg ikkje gir beskjed.

Papiravisen: bruk tagg

Årets siste skjorte kort :)

 Har vært sjuk i over ei uke nå, og har konfirmasjon i morgen. Så då blei det at eg lagde skjorte kort igjen, fordi det ikkje tar så lang tid, å eg slepp å tenke :) I rødbrunt denne gangen, med svart slips og knapp.
Visdomsord inni, litt på skrå, men det er bare tøft ;)

torsdag 13. september 2012

Dobbel 60 årsdag

 Fikk bestilling på et kort til dobbel sekstiårs dag. Motivet er et klippe ark, ramma bak er en Marianne dies, med tilhørende svirler. Har spraya ostekluten med blå glimmer mist. og har blond og kakeserviet under der igjen. Har tatt litt distress i blått på rosene, for å matche :) Har halvperler i hjørnene.
 Synes denne hjerte sharmsen passte godt.
 Har brukt samme Marianne dies til skrive felt inni kortet.
Blei enkel bakside, men synes at arket er så fint at det pynter seg selv.

Scrapperiket utfordringsblogg : bruk blomster

onsdag 12. september 2012

Jente konfirmant kort

 Dette kortet har eg liftet av camilla på scrappekjelleren, men har brukt mine egne farger og ark. Fikk låne TimH diesen, kjolen er av et slags stoff med lim på baksiden, den har eg sverta med distress black soot, for å få den litt skitten. Alle kantene er og sverta, men med dusty conkorde. Og så har eg splasja litt i høgre hjørne med walnut stain. Snakk om å plande farger. He hee.
 Inni, er det litt enkelt, kan ikke bruke timesvis på alle konfirmasjonskortene.
og rester på baksiden.
Annonyme scrappere : bruk distress

tirsdag 11. september 2012

Nok et skjorte kort

 Neste søndag er vi tre stykker som har konfirmanter, dette skjortekortet har eg lagd til sønnen til hu eine. Har embossa til konfirmanten med kvitt.
 Visdomsord må jo alltid til.
Og ei pengelomme. Dette lomme stempelet er vel det stempelet eg har bruk mest av alle stemplene eg noen gang har kjøpt. Syns det blir så fint og praktisk.

mandag 10. september 2012

Hipp Hipp Hurra for Gro

 I dag har mi kjempeflotte venninne Gro bursdag. Sjøl så er eg sjuk og snørrete, så dette kortet er laget når eg hadde ein god periode. :) Har lagd det som et tagg kort, kanten som stikker opp er en Marianne dies og øverste delen av taggen oppi. Har laget ei ramme til bildet, synes sjøl at det blei kult, men var litt arbeid å klippe ut den firkanten inni. Alt er limt oppå ei lik form (ifra spellbinders) bare i grå, sånn at det blei litt kul dybde effekt.
 Har brukt blonde, organsa bånd med rose scharm i, froskjellige roser og rose knupper og ei perlenål. Gro liker veldig godt rosa, så derfor blei det et rosa kort.
Taggen blei veldig enkel, for då var formen nedad gående.

Scrapperiket utfordringsblogg : blomster
Card and Scrap : bruk dies

søndag 9. september 2012

Taggkort

 Dette taggkortet har eg laget for min farmor, som skal gi det til sønnen min. Han liker godt å gå på tur i fjellet, så da passte dette stempelet godt( har fått trykket det av ei god veninne). Har brukt spelbinders dies bde til motivene og til taggen oppi.
 Har pynta med metall ifra KOG og en turkis blomst.
 Her er taggen med visdomsord og plass til å skrive no selv. I skinn reima henger det ein fisk og ein pc, han liker liksom litt av alt han gutten min. På baksida er det ei pengelomme.
Card and Scrap : bruk dies