tirsdag 28. august 2012

Lite bursdagskort

 Fant plutseligt ut at eg hadde glemt ut å blogge dette kortet. Detter er det det fjerde reste kortet, og er et damekort med restepapir ifra Maja, blomster dies ifra Memmories og stempel ifra NNS.
 enkelt inni.
og bak.

søndag 26. august 2012

Et skjortekort

 Dette kortet er til en gutt som liker å pynte seg, og å gå med sterke og spreke farger. Fargen lyger litt på bildet, for de røde stjernene er virkelig sykedeliske. ;) Slipset og lommen har eg klippet ut selv.
 Må liksom bytte litt på hvilke stempler eg bruker, så i dag blei det dette.
 Pengelomme, stemplet på bazzil og klippet ut.
Og en QR kode på baksiden, tilfelle konfirmanten vil på besøk på bloggen min.

fredag 24. august 2012

Konfirmasjons kort

 Første året med høst konfirmasjon her i Haugesund. Har lagd et tagg kort til en konfirmant som elsker å spille fotball. Taggen blir dratt opp med silkesnoren med fotballskoen i.
 Taggen som er inni. Dette stempelet passer veldig bra til konfirmanter.
Baksiden, med QR kode på.

fredag 17. august 2012

Kosedag i scrappekroken

 I dag har eg hatt så koseligt besøk av Thea på snart 9 år. Thea ELSKER rosa, i motsettning til meg, så hu fikk velge i alt eg hadde med en antydning til rosa i. Men jammen skulle hu lage alle kortene forskjellige, å prøve de fleste diesen og stemplene eg hadde ;) Å alle mine glitterlim penner blei flittig brukt. Kortet nede til høyre prøvde eg å tørke med embossingpistolen to ganger, men det var allikevel  ikkje tørt når hu blei henta.
 Inni kortene syns det godt at hu har variert, ingen like nei ;)
 Og bakpå, var skikkeligt kry over det håndlagt av stempelet.
Gutten min skal konfirmers om fire uker, så Thea måtte jo lage et gutte kort og. Her har eg hjulpet litt med brettingen. Jett om jenta var fornøyd med mønster arket, ha ha, eg hadde glemt ut at eg hadde det, å hadde jaffal ikkje tenkt tanken konfirmasjons kort. Men konfirmanten blir nok glad uansett ark. Imens Thea har lagd 5 kort så blei det bare to på meg i dag ;) Fikk ryddet litt på pulten isteden for, å det trengtes, fant flere ting det var lengesiden sist eg visste hvor var ;)

mandag 13. august 2012

Maritimt gutte kort

 Et restekort med papir ifra Maja design, og stempel motiv ifra pappilon. Diesen er ifra Nelly Snellen.
 Dette stempelet synes eg passer så godt til gutter, den stripa med seilbåter og tall, er nederste delen av mønsterarket.
Bakside med mitt personligestempel, som virker som om det skulle ha vært nytt etter at eg vasket det, takk for godt tips Regine :) Prøver meg på desse utfordringene:

Cardandscrap: Bruk stempel på ditt bidrag
Nordsalten hobbyklubb: any things goes

søndag 12. august 2012

Monokromatisk herrekort

 Her kommer ennå et av mine restekort. Dette er kun lagaet av lysegra og grå kartong, med forskjellige stempler på og svarte brads i hjørnene. Ostekluten er sprayet med grå glimmermist, for det gir så kul effekt synes eg.
 Inni kortet har eg bare stemplet rett på kartongen.
Mursteins stempelet er ifra kort og godt. Prøver meg på denne utfordringen :

Papirdokkene : Monokromatisk
Nordsalten hobbyklubb: any thing goes

fredag 10. august 2012

Søtt lite jentekort

 Har lagd fire restekort som skal være en av premiene på helgas slekts treff. Her er jente varianten. Det er et "hurtig" kort så motivet er ikke fargelagt, men stemplet i brunt gor å matche fargene i papiret. Har punta med noen roser og roseknopper.
 Plass til en hilsen inni.
Resten av mønster papiret og mitt personlige stempel. Prøver meg på denne utfordringen :

Papiravisen: Girly

tirsdag 7. august 2012

Skatte jakt

 Til Helga skal hele familien sammles hos min mormor, då pleier vi å ha skatte jakt for dei minste. Å i år har eg vore tidligt ute å lagd skatte kartet  hima, isteden for å immprovosera med det eg finne i skuffer å skap hos mormor. Har kost meg skikkeligt :) Men ser nå at eg nok må dekorera litt imellom 2 og 4, der var det liksom litt tomt.
 Det er fire lede tråder markert med tall, og ein "nydelige" teining som skal hjelpe med å finne veien.
 Baksiden, dødninge skallene er restene etter TH grunge bord som eg har sverta inni. Er slettes ikkje fornøyd med mine svarte øye huler og nese, men så nøye kan me vel ikkje væra.
Ferdig sammen rulla og klar til å bli funne ein plass på Lørdag. Har kjøpt inn koffert med sjørøver på og flagg hos søstrene grene. Kofferten skal fylles opp med gull penger og godteri og kanskje en juice kartong til hver, for se hva som får plass oppi.

torsdag 2. august 2012

Hipp Hipp Hurra for min kjære

 Har kost meg med å lage dette kortet til mannen min i dag. Har kjøpt en stempel plate ifra NSS. Har tenkt å prøve på denne brettingen en stund, så da blei det i dag. Riflene i hjørnene har eg fått av ei god veninne som nok trodde at eg ville få bruk sor noe sånt ein dag.
 Her er flippen brettet ned, det er på en måte to kort limt oppå hverandre, der de ligger annahver.
 Her er inni det minste kortet, som og fungerer som en slags lås for å holde flippen på det største oppe.
 På baksiden har eg putta ein tagg bak motivet, kom på det litt seint, så da var allerede motivkortet på fram sida limt godt fast( på skeiva og all ting).
 Framsida av taggen ;)
Baksida av taggen, har stemplet over hverandre her. Hadde tenkt å splasje litt med dabberen og, men den var og ble borte :(  Prøver meg på desse utfordringene :

Cardandscrap : bruk stempel på ditt bidrag
Nordsalten hobbyklubb : Alt går