fredag 18. mai 2012

Hipp Hipp Hurra for Pappa

 Pappen min har bursdag på selveste 17. mai. Har lagd dette kortet til han. Har hatt crackle paint på bildet, klokke embossing mappe ifra TH, svirl ifra Marianne design, gra bling i hjørnene og en klokke charm med hamp i.
 Dette kortet er bly tungt, er pyntet på alle sider.
 En personlig hilsen må og til. Og bak er det plass til mitt personlige stempel.
KortoMania : Bingo, Dies-tekst.charm
Scrappe glede : alt er lov

mandag 14. mai 2012

Bryllupskort

 Min bror skal i bryllup til helgen, så han bestilt et kort. De som skal gifte seg er kokker, derfor har eg laget kortet hvitt og med hjemmelagde kokkeluer til pynt. Har lagd et tryllekort, har sølv hjørner charm og halv perler ifra Kort og Godt. Dies ifra Memmory box og Magnolia. Mønsterarket og blonda er det jo ingen så ser under ostekluten :)
 Innsidene blei mye finere  synes eg, liker det jo litt enkelt.

Papirpikenes Verden : Bryllup

søndag 13. mai 2012

Så en blå rogalandsbunad

 I dag står Malin til konfirmasjon :) Hu er innom bloggen min, så derfor kunne eg ikkje legge ut dette kortet før i dag. Malin har arvet farmoren sitt kåne belte, så derfor måtte det jo bli sølvbelte på dette bunadskortet og. Det henger to bunadsko charms under skjørtet her og, men klarte ikkje å ta bilde av de.
 Visdomsord må til.
 Å det viktigeste ;) penge lomme, med en personlig hilsen under.
Ser jo nå at eg har tatt bilde før eg limte på QR koden.

torsdag 10. mai 2012

Lilla og brunt kommodekort

 Det blir alltid noen bestillinger på kommodekort, så sist så lagde eg likså godt to i samme slengen. Og her er det ene, det andre solgte eg før eg fikk tatt bilde først. Dette har fått fløyels knapper og svarte glittersko. Har brukt reste papir og tre roser.

mandag 7. mai 2012

Konfirmasjonskort med penge fold

 Har sett noen kort med sånn penge fold inni, og ville prøve det, fant ingen oppskrift, men lagde min egen versjon. Har brukt konfirmant ark ifra papirdesign og brun og turkis bazzil. Ein brun netting som er klemt sammen med en ring oppe og nede og tre charms, terning, mobil og slips. Stempelet er ifra KH.
 Visdomsord og skrive felt, og den flotte :) penge lomme folden :)
Baksiden med personligt stempel og QR kode. Blei veldig fornøyd med dette kortet, kanskje fordi det er i min yndlings farge ??

Scrapperiket : metallpynt
cardandscrap : bruk metallpynt
KortoMania : alt er lov

torsdag 3. mai 2012

Haste kort

 Trodde at eg var i mål med vårens konfirmasjons kort, men plutselig så var det vist ein til i klasse som skulle nå i vår. Så da blei det et raskt skjorte kort, som alle rede er levert.
 Pengelomme og hilsen inni.
Og ein QR kode som linker til bloggen min bakpå, for sånt er sikkert kult for den aldersgruppa :) Takk til Malin som har lagd de til meg.