onsdag 21. juli 2010

jente babyer

Då har "alle" mine tre gravide søskenbarn fått baby, og alle ble jenter :) Skal møte to allerede på lørdag, så da må jo deres kort være klare. Har vært en tur i Strømstad og handla på panduro butikken der. Kjøpte desse baby arkene, og baby stempler.
Prøvde å lage de litt forskjellige, men syntes at det første blei så fint at eg klarte ikkje lage det anderledes. . . . . .

Å sånn er de inni.


fredag 16. juli 2010

bursdagskort til mannen :)

Så satt vi en hel dag og scrappa veninna mi, dattera hennes og eg, og alt eg lager er dette kortet, og noen halvferdige prosjekt, men kjekt og sosialt hadde vi det.Besøket hadde med seg spellbinders dies, og de brukte eg flittigt, for eg har jo bare et sett :(
Blei et helt grønt kort, både ark og stempler.

God sommer til alle, i dag reiser eg på en liten tur, håper at eg har mer scrappe utstyr når eg kommer hjem i neste uke :)


Å så blei det bunadskort

Klipte limte og målte litt feil, men blei ganske godt fornøyd med resultatet. vesten er ifra nille, *søljene* ifra kort og godt, kjettingen er smykke kjede, sølvkanten har eg klipt selv av klistremerker.

bikini kort

Ka passe vel bedre enn å lage bikini kort når det er sommer, så kan ein jaffal leke at det er varmt ute :)


mandag 12. juli 2010

forandring i planene

Har fått meg et nytt familie medlem ganske så søte :)Hadde store planer om å lagebunadskort, har planlagt og fundert heile helga på kossen eg skulle få det til, men eg hadde jo glemt ut at det var feriestengt på scrappekjelleren, jett om eg var skuffa når eg sto utafor døra å kikka inn :( Så da trøste handla eg litt på Nille isteden for, og lagde noen skjorte kort i steden for.
kommer nok overskuffelsen, har jo strengt tatt litt papir hjemme som eg sikkert kan få klipt og limt litt alikevel. har begynt ferien og nå :) å det er deiligt, skal prøve å få alle ferie utflukter innom scrappe butikker :)




tirsdag 6. juli 2010

bursdags kort til gutten min :)

Han blir 13 år og trener karate. :) Så da måtte eg prøve å lage et karate drakt kort, synes det blei ganske fint.

trykkpressa juli, i ett trykk.

Fant denne utfordringen i ett trykk sin blogg. Hadde akurat fått dette fine stempelet i posten så da var det bare å sette i gang, blei skikkelig inspirert av de fine sommer fargene på bilde vi skulle gå utifra.

Brukte og min nye spellbinders die som eg stempla på, litt sløyfebånd og bling, og reste papir. :)

mandag 5. juli 2010

Å så litt strikking :)

Har strikka litt og, et lite sett med votter uten tommel, og sokker. har bestemt meg for å bruke opp reste garnet, å da blir det små ting :)

søndag 4. juli 2010

Søndags pusslerier

Har kjøpt dessa vin stemplene på nette, å måtte bare prøve de.
Gir jo ofte vin, så da er det jo hendigt å ha noen vin kort på lur.




Lagde de litt forskjellige.



lørdag 3. juli 2010

bursdags kort

Skal i bursdag til malin og jonas i morgen. og er alltid ute i god tid med kortene ;). Fant ingen stempel til malin sitt kort, men blei ikkje så verst på denna måten heller :)
Jonas fisker så ofte han kan, derfor et fiske kort, tok en tur på stranda og tok med meg litt forskjellig som eg har limt på. :)

bursdag til svigermor

Har lagd et kjole kort til svigermor, med pengelomme/blonde. Har brukt hudfarga kartong og brunt fløyels ark. limt på litt bling og sløyfe i livet.


bestillingskort til gravemaskin fører

Prøvde meg på et staffeli kort, printa ut et gravemaskin bilde fra nettet. Har brukt svart, mørk grå, orange og lys grå kartong. fant ingen mønster ark så passet.
Detta hurra stempelet passte fint, for det er liksom litt halveis rundt kantene.

torsdag 1. juli 2010

flere bryllupskort

Hadde egentlig ingen planer om å lage bryllupskort, men fant ut at det var noen ark som passa til det i den ene pakken eg kjøpte. . . . . .
måtte bare prøve meg på ennå et tri scuttel kort, og prøve de nye prege platene til cuttle bugen min :)

Fant den fine blonda med roser på, på sybutikken, og forelska meg heilt, og med ei maraboo fjør bak brudeparet, så blei det ganske fint, synes eg jaffal.


dåpskort

Ei på jobb bestilte et dåps kort, men lagde selvfølge lig tre, sånn at hu kunne velge.
Men tok vist ikkje bilde av det siste, som selvfølgelig var det hu valgte :)

baby jente kort

På lørdag blei det født ei lita jente, og siden me sko i familieselskap på søndagen så lagde eg litt forskjellige kort, bare sånn viss atte nåken ville ha :) å det ville de. har lagd kjoler av noen fine ark fra Maja.
et med blomster sida ut, og et med prikke sida ut, så blei de jo litt forskjellige.


Her robba eg litt fjører av mannens fluebinde saker, og noen knapper til hjul.


Her har eg brukt vannmerke og stempla ei fin bakgrunn.